KristianSheikkiLaakso Suoraa puhetta, ilman turhaa kumartelua.

Kuuden vuoden odotus

Kuusi pitkää vuotta joudutaan odottamaan, että on oikeat presidentinvaalit. Siis sellaiset joissa väitellään, tuodaan erillaisia näkemyksiä esiin puhutaan muutakin kuin liipa laapaa ym.

 

Nämä on mun historian tylsimmät vaalit. Tämä ei kyllä yllättänyt, kun tiesin sen jo etukäteen. Sen takia jo huhtikuussa kirjoitin bloginkin, jossa kehoitin tekemään valtiolle säästöä ja valitsemaan Niinistö suoraan pressaksi. 

http://kristiansheikkilaakso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235836-saastoa-pre...

Niinistön liika ylivoima tappaa luovuuden ja Niinistön vastustajat ei jaksa oikein edes yrittää. No inhimillästähän se on. Kakkospaikalla olija tietysti saa jonkun asteisen mitallin, mutta sekin näyttää Haaviston heiniltä. Tosin sitä ei ole vielä kiveenkirjoitettu. Huhtasaari saataa tulla takaa ja mahdollisesti myös Väyrynen jos saa kortit kasaan. Muut ei sellaista nostetta saa, että Haaviston päihittäisi. 

Edellisellä kerralla äänestin Niinistöä, mutta tällä kertaa en. En siksi, että olisin erityisen tyytymätön Niinistöön. Vaan ihan siksi, että tällä kertaa on jännempää äänestää kakkosta. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset