KristianSheikkiLaakso Suoraa puhetta, ilman turhaa kumartelua.

Vaalitentti nukuttaa

Maikkarin vaalitentti, kyllä oli aika puuduttavaa katsottavaa.

Odotin Paavon olevan huomattavasti ärhäkämpi, mutta aika vaisua oli. Tosin vaisua oli kyllä kaikilla. Vaisut oli jotenkin kyllä kysymyksetkin, etenkin aika mustavalkoisia. Ei maailma ole niin mustavalkoinen, ettei vastausta muka voi perustella. Toimittajat vänkäsi tiettyjen ehdokkaiden kohdalla ihan turhaa. Niinistökin jopa hermostui vänkäämiseen. 

Toivotaan, että kaikilla on vasta koneet lämpeämässä ja nyt sitten niin toimittajat, kuin ehdokkaatkin pääsevät tekemään kotiläksynsä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Eihän tuosta voinut mitään tulla, kun osanottajien pitää viitata kuin koululapset ennen vanhaan. Kyllä tai ei. Turhan sivistynyttä ja presidentillistä touhua toimittajilta.

Muutama kunnon kahakka olisi tuonut eloa ja antamut katsojallekin jotakin. Moitin edellisen tentin Timo Haapalaa hänen vähän tökeröstö juontamisesta, mutta pitänee perua puheitaan. Parempi se kuin tämä.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Tavallaan joo, mutta se tasarvoton kohtelu, oli kyllä todella peestä.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Eipä taida syntyä kunnon keskustelua. Erimielisyyden huippua kaiketi edusti Väyrysen väittämä, että puolueettomuus ja sitoutumattomuus ovat synonyymejä eli sanoja, joilla on sama sisältö. Mahtaneeko noiden sanojen erittelyt nostaa tiedon ja sivistyksen tasoa, kun kuitenkin perustaltaan on kysymys saman sisältöisten sanojen herättämästa tunetason reaktiosta.

Minusta adosti puolueeton ei ole sitoutunut mihinkään. Toisaalta sitoutunut voi olla puolueeton kaikissa muissa asioissa, joihin ei ole sitoutunut.

Mutkikkaaksi menee, kun pitää pohtia myös sitä, voiko Suomi yksipuolisesti sitoutua rauhan ylläpitäjäksi muuta kuin omalta osaltaan ja riittävätkö rahkeet lopulta siihenkään.

Väyrynen tosin esitti vaatimattomana henklönä koko entisen Neuvostoliiton alueella olevien ja kytevien erimielisyyksien käsittelyä lajasa seminaarissa, jossa Suomi voisi olla pääjärjestäjä.

Aivan näitä sanoja Väyrynen ei käyttänyt. Se on hänen takaporttinsa, kun tarkoituksia joskun kysellään. Silloin hän kokeneena poliitikkona perustelee pitävästi, ettei hän juuri tuota tarkoittanyt. Mitä tarkoitti, se jää ikuisesti pimentoon.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Paavo on vielä hetken pinnalla, sitten kun ensimmäinen gallup tulee, niin sitten se Paavo onkin taas siellä teatterihommissa. :)

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Minä jaksoin katsoa loppuun asti koska toivoin ainoastaan yhtä käsiäänestyskysymystä: valtioliitto vaiko liittovaltio....

Taisi olla liian tulenarka kysymys, jopa toimittajille. Uskaltaako Jan Anderson kysyä tänä iltänä? (vastaus: tuskinpa).

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tuo EU on vaikea kysymys kun siitä ei uskalleta edes puhua Suomessa. Kansalaisile olisi tärkeä olisi tietää onko meillä presidentti vai kuvernööri seitsemän vuoden kuluttua ja luulisi tämän presidenttiäkin kiinnostavan. Euro tietenkin olisi vielä tärkeämpi kysymys.

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Ilman muuta euro ja (ranskalaisten rakastamat) eurobondit olisivat keskeinen teema, mutta kun ei niin ei...

https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurobondi

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Makkosta harmittaa, kun ei meekään niinkuin Makkonen haluaa, sellaista se elämä on. :)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Älä Ritala pelkää, kyllä Paavo ja Laura vielä ottavat nämä aiheet esiin vaikka muut ehdokkaat eivät haluaisi aiheesta keskustella. Tämä MTV:n tentti oli täysin juontajien ohjaama ja siinä selvästi haluttiin välttää merkityksellisimpiä aiheita.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Luulen, että jos Lauralta kysyy Bondista hän voisi vastata "Eikös se Roger Moore jo kuollut".

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Tänään sitten jo liittovaltiosta puhuttiin :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset