KristianSheikkiLaakso Suoraa puhetta, ilman turhaa kumartelua.

Kestääkö Antti Rinteen pää?

Tulipa tuossa tänää kotia ajelessa mieleen, et mitenköhän Antin pää kestää jos Demarit voittaa vaalit. 

 

Kun jo nyt on havaittavissa aikamoista sekoilua, kun Antti on jotain suustaan päästänyt ja toimittajat häntä siitä hiillostaa. Antti on kuitenkin päässyt todella helpolla, jos vertaa missä myllyssä Juha Sipilä on lähes kaiken aikaa.

 

Jotenkin en nyt näe, että Rinne olisi kovinkaan kestävää tekoa tuohon ryöppytykseen. Tuon ryöpytyksen selvittää, jos on rautanen selviytyjä. Aikamoista selittelyä oli mm. eläkeläisten sataslupauksenkin kanssa. Heti alkoi selitelly, etten minä sitä ja sitä tarkoittannut.

Vaikka moni ei pidä Sipilää juuri minään, mutta on se suhteellisen hyvin pärjännyt median linkouksessa. Tosin Sipiläkään ei vedä vertoja Halla-Aholle, joka nokittaa toimittajia tämän tästä.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Antti on onneksi syönnyt stasin puhelimissa käyttämän puheensekoittajan joten kukaan ei saa tolkkua mitä hän puhuu...

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Demarit lienevät -19 vaalien voittajia kuitenkin.

Tietysti jos kävisi niin dramaattisesti että demarikenttä ei äänestä koska Antti, niin sitten Petteristä tehdään pm.

Ei huono koksu ole sen parempi kuin huono demari.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Demareilla on ollut jo pidempäänkin huonoa herra onnea. Uskoisin että kilpailevat puolueeta ovat ihan tyytyväisiä siihen että demareilla on johtajanaan Rinne.

Pekka Iiskonmaki

#3
Minä kannatan Rinnettä.

Jutta oli minulle kauhistus. Älykäs ja nainen.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Medialla on nykyisin hirveän iso rooli vaalituloksien muodostumisessa. Eikö tätä roolia kannattaisi ryhtyä ennemminkin hillitsemään kuin lähteä arvostelemaan jotain poliitikkoa siitä, ettei miellytä mediaa? Media pitäisi palauttaa ruotuunsa politiikan ohjailijasta neutraaliksi tiedon välittäjäksi. Tai ainakin yrittää tätä, vaikka se onkin mahdotonta.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Enhän minä media miellyttämisestä puhu, vaan Antin henkisestä kestosta. Mikä on huomattavasti huolestuttavampaa, koska ei sitä kukaan ansaitse, ei edes politiikko.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Enhän minä media miellyttämisestä puhu, vaan Antin henkisestä kestosta. Mikä on huomattavasti huolestuttavampaa, koska ei sitä kukaan ansaitse, ei edes politiikko.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Mitäpä kestettävää siinä on? Ennen vaaleja riittää että pitää turpansa kiinni, lammaskansa pettyneenä edelliseen hallitukseen tulee tulee automaattisesti luoksesi, aivan sama miten hölmöilit kun viimeksi olit hallituksessa koska äänestäjä unohtaa aina.

Vaalien jälkeen voit tehdä ihan mitä haluat ilman pelkoa mistään, koska ihan sama mitä teet, äänestäjät pettyvät ja siirtyvät kolmikon seuraavan jäsenen luo.

Tätä kehää jatketaan kunnes koko maa on myllätty korjauskelvottomaksi.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Multa löytyy tuosta kirjoitus jo edellisien vaalien aikaa. Politiikan kartelli nimellä. Se on juuri noin kuin kommentoit. Ihan älytön yhtälö.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset