KristianSheikkiLaakso Suoraa puhetta, ilman turhaa kumartelua.

MP jengit vs raiskaajat

Missä vaiheessa raiskauksista ja lasten hyväksikäytöstä on tullut hyväksytympää kuin huumekaupasta ja toisten ammuskelusta.

 

Muista aika hyvin ennen turvapaikanhakijoiden vyöryä, kun harvase viikko joku Supo;n edustaja tai vastaava puhui järjestäyneen rikollisuuden uhkakuvista. Ei ole viime aikoina enää puhuttu juuri ollenkaan, ihan kun kaikki mukamas olisi pidätetty. Vai onko Supo;kin tullut tärkeämpää tutkittavaa?

 

Uhkakuvia jo tuolloin miestäni liioiteltiin aika rajusti. En hyväksy huumekauppaa enkä sen taustalla toimimista.Enkä tietysti liioin sitä, että ammuskellaan sen takia toisia ihmisiä.

 

Mutta kyllä ainakin ennen vankilassa raiskaajat ja lasten hyväksikäyttäjät on kuulunut alimpaan kastiin. Kauhulla odotan, että milloin on se päivä, kun vankila hiarkian korkeimmalla pallilla istuu juuri nämä iljettävyyksien tekijät. Nykyisellä hyssytellä sekin on kohta todennäköistä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Kristian Sheikki Laakso. Älä pelkää, nykysetkin suomalaiset tuomitut ovat syyttömänän tuomittu, mahtuu sinne muutama syyttömänä tuomittu turvapaikanhakija.

Minulla on monista eri kerroksista tuttavi ja ystäviä ja kavereita. Osa heistä ei ole ymmärtänyt vastuuta tekemistään. He todellakin tuntevat tulevansa
tuomittavaksi syyyttömänä. Näin se vain näyttää menevän.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

"Kauhulla odotan, että milloin on se päivä, kun vankila hiarkian korkeimmalla pallilla istuu juuri nämä iljettävyyksien tekijät. Nykyisellä hyssytellä sekin on kohta todennäköistä."

Älä huoli, sitä päivää ei tule tapahtumaan...

Esitän vaihtoehtoisen kysymyksen:
Haluatko naapuriin

A:VOK
B: HA

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Kumpikin käy, kunhan ovat kunnolla.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Jos meinaat, että ihmisten ammuskelu on ilmiselvästi hyväksyttävämpää kuin rikosnimike alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö, mikä voi tarkoittaa verraten "lievää" lähestymistä, jos henkilö on suojaikärajaa nuorempi, niin hiukan oudoksun moista. Tähän liittyen voisi sarkastisehkosti todeta, että suuri osa seksuaalirikoksista poistuisi, jos suojaikäraja alennettaisiin vaikkapa Saksan tasolle.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Kyllähän tuo oli vain heitto joka sisälti sarkasmia. Ei niitä ammuskelujakaan ihan kauheasti ole koskaan ollut. Mutta kun ei haluta ymmärtää, niin sit takerutaan lillukan varsiin.

Onko oikeasti näin vaikea keskustella itse aiheesta?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset