KristianSheikkiLaakso Suoraa puhetta, ilman turhaa kumartelua.

Keltä pyydetään anteeksi?

Hussein al taee pyytää anteeksi aikaisempi kirjoituksia, puheita ja ajatuksiaan. Mutta en ymmärrä sitä, että jos parjataan juutalaisia, seksuaalivähemmistöjä ym. niin miksi puheita pyydetään anteeksi lähinnä demareilta?

Eikö ne anteeksi pyynnöt pitäisi lähettää esimerkikisi Israelin suurlähetystöön ja vaikka Seta;lle. Ja vielä julkaista Hussein al taee;n alkuperäisen kotimaan suurimmissa julkaisuissa. 

 

Näiden anteeksipyyntöjen jälkeen voisi luottamusta jopa pikku hiljaa palautua.  Nyt haisee edelleen valhe.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

PitäisiköHalla-ahon pyytää kreikkalaisilta anteeksi, kun sanoi, että tarvitaan sotilasjuntta ja tankit kadulle?

Kaksinaismoralismi :)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Mitä anteeksi antamista tuossa lausessa on?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ai sun käsitys ulkopolitiikasta ja vieraan valtion asioiden kommentoinnissa on tuollainen.

No onneksi olkoon, sopii persujen tyyliin, toivottavasti äänestit. :)

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso Vastaus kommenttiin #5

Mutta Usasta saa puhua? mites se kaksinaismoralismi nyt menikään?

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Taidat olla pansuopainen asiasta kun asiasta, jossa saa solvata perussuomalaisia? Kyllä täälläkin olisivat tankit kaduilla jos alkaisi samanlainen meininki kuin Kreikassa. Ei se sen kummempaa olisi.Onhan täällä puhuttu jo, että Ruotsissakin olisi tilausta kohta tankeille, kun poliisikaan ei enää pärjää.
Tankit ja sotilasjutta lienee vähäisempi asia kun solvata Israelin ja USAn valtioita, juutalaisia,homoja, toivoa saudihallitsijan kuolemaa jne. Mitä se lienee, kolminaismoralismiako?
Hänhän kirjoitti mitä ajattelee noista asioista. Keljuksi sen tekee se, että samaan aikaan on ollut "rauhan neuvottelijana" jolla pitäisi olla korkea moraali ja neutraali ajatuksenjuoksu asiasta kun asiasta, ainakaan ei ajatuksiaan tulisi kirjoittaa julki. Sitten hän valehteli jo marraskuussa kun kysyttiin asiasta. Eli on valheen avulla päässyt kansanedustajaksi.
Vieläkö muuta saisi olla? Pöytä on katettu.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Eiköhän al-Taee pyytänyt punalipunveivaajilta anteeksi lähinnä sitä että petti heidän luottamuksen kun valehteli heille ja salaili asioita tovereilta.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Ei ainakaan perussuomalaislta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Anteeksipyyntö politiikassa on merkityksetöntä, toiset puolueet ei hyväksy sitä koskaan.

Melkoisen hiljaa ovat persujen merkittävät ihmiset olleet tästä tapauksesta, johtuukohan siitä, että on niin paljon omia kokemuksia, ja siellä tiedetään mitä tuska on. :)

Persujen arvostelut tyhmistä kirjoituksista ja puheista olisivatkin hiukan huvittavia, sillä tämä puoluehan on tämän alan maailmanmestari. :)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Tänäänhän vihreät pääsivät loistamaan persutyperyyksillä. Hölmöinkään persu tuskin olisi ottanut sakot pakkopalautuksen estämisestä. Pennasen osalta typeryyttä lisäsi se että hän itse kuvasi todistusaineiston eikä tiennyt miksi kaveria oltiin edes palauttamassa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

No, mutta jälkikäteen osoittautui, että Pennanen oli ollut oikeassa. Henkilö oli kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut.

Persut ja Vihreät kosiskelevat eri äänestäjiä. Uskoisin, että Vihreitä äänestäneen mielestä Pennanen toimi oikein.

Persupoliitikolta moinen teko olisi ollut poliittinen itsemurha.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä Vastaus kommenttiin #13

Entäs, jos palautettava olisiollut myönteisen päätöksen saanut?

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Petteri se on paraskin puhuja :)

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Kyllä sinä ainakin huolen pidät kaikesta peen jauhannasta. Sulla taitaa olla aika paha olla?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Jos Husseinin poliittinen ura etenee kirjoitustensa jälkeen kuten Halla-ahon perussuomalaisissa, hän on muutaman vuoden kuluttua SDP:n puheenjohtaja.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Ihanko aikuisten oikeasti kirjoitat tuota roskaa? Halla-ahon ja tuon AL-Taeen kirjoituksia ei voi verrata keskenään. Eipä Halla-aho kirjoitustensa takia eteenpäin päässyt. Paljon on ihmisiä, jotka eivät ikinä ole edes kirjoituksia lukeneetkaan kun ei ole voinut vähempää kiinnostaa asia.Kyllä ne ovat olleet ihan muut syyt. Mutta hyvä että vastapuolella on niitä luettu sitäkin ahkerammin ja irrotettu lauseita kokonaisuuksista, jolloin on saatu erilaisia asiayhteyksiä ja mukavasti puheenaihetta. Pääasia että puhutaan.

Hyvin on Rinnekin pärjännyt suhmurointeineen, vaikka et häntä maininnutkaan. Omat ja taloyhtiön rahat pikkasen lipsahtivat samaan omaan taskuun , jopa kaksi kertaa. Sitten viime syksynä tuli sakot kun tuli aiheutettua Metäteollisuudelle miljoonatappiot. Entäpä pohjoisen hiihtohissisuhmurat jne.

Erilaisilla arvoilla ihminen pääsee johtajaksi kun johtajaksi.Ei tarvitse olla edes perussuomalainen, kyllä muutkin näköjään siinä pärjäävät.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kirjoituksia voi kyllä verrata keskenään siinä mielessä että julkisuutta riittää. Muuten kommenttini kuului sarjaan letkautukset :) Näistä jutuista kun tuntuu tulevan aina kokoaan suurempia.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Ja AKT:stä Rinne sai potkut, kun laskutti samoista matkoistaan kahteen kertaan.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000732057.html

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

No ei tietenkään tarvitse olla Perussuomalainen, mutta ei siitä taida pahemmin haittaakkaan olla. Nousihan tämän kevään vaaleissa eduskuntaan mm. eräs Persu jolla on tuomiot törkeästä maksuvälinepetoksesta ja pahoinpitelystä. Petostuomio tuli siitä että tämä sankari varasti oman äitinsä rahat. Ilmiselvää poliitikkoainesta siis.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

"Nyt haisee edelleen valhe."

Monista persuistakin haisee valhe, ja sen lisäksi myös alkoholi.

Miksi pitäisi välittää mitä jossain Israelin suurlähetystössä ajatellaan? Haistakoon pitkät nuokin uikuttajat. Ja nytkö persut ovat yhtäkkiä setan puolella, vaikka ovat sitä ennen lähinnä haukkuneet kyseistä järjestöä?

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Joskun näyttää luetun ymmärtäminen olevan vaikeaa?

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Valhe taitanee haista nyt koko tässä ketjussa ja pahansuopuus.
Israelilla on oikeus olemassaoloonsa yhtälailla kuin muillakin valtioilla. 3000 vuotta on niillä kulmilla sodittu, jo Salomonin ajoista lähtien, niin että nyt ollaan sitten tässä tilanteessa. Sama juttu koko Lähi-Idässä. Tappelua tappelun perään eikä loppua tule ikinä.
Kyllä vaan Suomen pitää pitää diplomaattiset asiat kunnossa kaikkiin maihin jos meinaa pärjätä. Nolo juttu tuo AL-Taeen juttu oli joka tapauksessa.
Kyllä he osaavat siellä nurkilla ajatella asiat omalla tavallaan ja hoidella ikävät asiat myöskin.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

"Eikö ne anteeksi pyynnöt pitäisi lähettää esimerkikisi Israelin suurlähetystöön ja vaikka Seta;lle."

No ei pitäisi. Al-Taee on jo pyytänyt julkisesti anteeksi mm. homoilta, juutalaisilta, somaleilta ja sunneilta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006087817.html

Erkki Tuomioja ei ole ainakaan julkisesti pyytänyt koskaan anteeksi Israelista vuonna 2001 (ollessaan Suomen ulkoministeri) laukomiaan kommentteja, joita paheksuttiin siellä voimakkaasti, mutta kävi kuitenkin maassa ulkoministerinä 2 kertaa eli 2005 ja 2006. Voisiko tuosta ehkä päätellä jotain?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Al-Taee pyysi anteeksi julkisesti ihmisiltä, joita on loukannut kirjoituksillaan sekä ihmisiltä ja tahoilta, joille on valehdellut.

Minusta anteeksipyyntö meni ihan oikeaan osoitteeseen. Israel ei edusta juutalaisia tai Seta homoseksuaaleja. Jos joku loukkaa minua palkansaajana, ei hänen anteeksipyyntönsä SAK:lle osu oikeaan osoitteeseen.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Mun mielestä Hussein al Taen pitäisi itse tajuta erota kansanedustajan toimesta .

Kenkää vaan .

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Kannatetaan. Demarinaiset voivat etsiä itselleen uuden halinallen. Eiköhän niitä tuolta sateenkaaren päästä löydy runsain mitoin.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

On se ihan kohteliasta pyytää anteeksi loukkaamiltaan ihmisryhmiltä ja myös äänestäjiltään jotka ovat hänet eduskuntaan asti saaneet.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

...ja jotka eivät enää voi vaihtaa valheella luotuun kuvaan perustuvaa ääntään.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Juu. Ei ole minun asia sitten. En äänestänyt demareita.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Pitää pyytää anteeksi Suomen urheilevalta kansalta!

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persut on siitä kovia poliitikoita, että he eivät anteeksi pyytele, korkein oikeuksin on erään puheenjohtajan mukaan vain yksittäisten ihmisten mielipide.

Sellaisiakin ihmisiä siis on, jotka eivät Suomen oikeuslaitokseen luota, ilmeisesti heillä on jonkunlainen muu järjestelmä mielessä.

Joku vaatii tällaisen perusteella erottamista, jos samanlaisista kohelluksesta erotettaisiin persuja, he olisivat RKP:n kokoinen äkkiä. :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset